Over PhotoShoot4U

Altijd al eens een fotoshoot willen doen?
Zoek niet langer door en laat je inspireren door mijn passie van het fotograferen, mijn creativiteit, persoonlijke benadering en professionaliteit en laat een fotoreportage maken waar al je sterke punten het beste naar voren komen. Laat je belangrijke momenten vastleggen.

Foto's geven een blijvende herinnering aan de waardevolle momenten in je leven, laat deze waardevolle momenten vastleggen voor jezelf of andere mensen waar je van houdt. Foto's cadeau doen of foto's cadeau krijgen is altijd bijzonder en persoonlijk geschenk, voor nu en zeker ook voor later.
Het is altijd mogelijk om op locatie te fotograferen.

Ik maak foto's van:
Volwassenen
Baby's en kinderen
Groepen, families en gezinnen
Optredens in theater & concerten
Bruiloften
Bedrijven o.a. reclame



vrijdag 28 januari 2011

Haarkracht , empower vrouwen!

Workshop Haarkracht

Theaterwerkplaats Het Spinazieblik stond 22 januari in het teken van 'Haarkracht'. Zo'n zestig vrouwen hebben sinds 2009 meegedaan aan het project Haarkracht van theatermaakster Jose Beumers en coach/trainer Hilde van der Vorst. Het doel van Haarkracht is leren van je zwakke en sterke punten en daarvan een sterker persoon worden.

Je kracht vinden, kortom: Haarkracht.

22 januari kwamen ze bij elkaar om over hun ervaringen te praten. Enkele vrouwen voerden een theaterstuk op en er volgde een theaterworkshop voor alle aanwezigen. José Beumers en Hilde van der Vorst zijn tevreden over de toestroom van vrouwen en starten binnenkort met een derde groep vrouwen. Het is ook nadrukkelijk de bedoeling om allochtone vrouwen te bereiken, meldt Van der Horst. Er zijn al een paar workshops in het Centrum voor Diversiteit (Luciushof) geweest. De vrouwen gaan bekijken of ze wellicht meer workshops gaan verzorgen op de Luciushof, in plaats van Theaterwerkplaats Het Spinazieblik waar de meeste bijeenkomsten waren.

Wil je de foto's zien klik dan Hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten